از زمان قدیم تا به امروز، انسان ها به دنبال راهی برای حفظ ظاهر جوان و با نشاط خود و همچنین روش های نوین جوان سازی بودند. همه ما می‌ دانیم که پوست صورت یکی از مهم ترین عضو بدن بوده که متاسفانه بیشتر از هر جای بدن آثار پیری در آن بیشتر قابل مشاهده است. با وجود این که هنوز راهی قطعی برای جلوگیری از پیری کشف نشده، اما راه های زیادی برای جوان سازی پوست موجود است که می تواند برای افراد ظاهری جوان تر، شاداب تر و زیباتری را به ارمغان بیاورد.

تمام این تکنیک ها و روش های جوان سازی به نوبه خود تاثیر گذار هستند و بهترین روش جوان سازی پوست متناسب با شرایط و نیاز هر فرد تعیین می شود. ما در این مقاله قصد داریم تا شما زیبا جویان عزیز را با جدید ترین و محبوب ترین روش های جوان سازی پوست آشنا کنیم.

نشانه های پیری پوست

بالا رفتن سن به مراتب باعث از بین رفتن اجزای تشکیل دهنده پوست شما می گردد. پروتئین های کلاژن و الاستین از جمله این اجزا هستند که بر جوانی و زیبایی پوست شما بسیار اثرگذار هستند. علاوه بر این ها اقداماتی مانند سیگار کشیدن، آلودگی هوا، ورزش نکردن، قرار گرفتن در معرض اشعه های مضر و تغذیه نامناسب در کنار بالا رفتن سن باعث تخریب و تحلیل هر چه بیشتر پوست شما می شوند. به مرور زمان لایه ‌های سطحی پوست نازک تر شده و بافت پیوندی پوست دچار ضعف می شود.

پیری پوست با چهار علامت اصلی نمایان می‌ شود که ما به وسیله روش های نوین جوان سازی به دنبال درمان و رفع آن ها هستیم و این علائم عبارتند از:

اول، چین و چروک ها:

خطوط پوستی از جمله اولین نشانه افزایش سن بوده این خطوط از سی سالگی به تدریج روی پوست ظاهر شده و به مرور زمان عمیق تر شده و به چین و چروک تبدیل می شوند. خطوط پوستی ناشی از حرکات عضلات صورت می باشد.

شایع ترین محل های چین و چروک پوست شامل:

  • اول، خط خنده.
  • دوم، خط دور لب.
  • سوم، خطوط شعاعی دور چشم و خطوط پنجه کلاغی.
  • چهارم، خط اخم.
  • پنجم، خط افقی پیشانی.

روش های نوین جوان سازی برای درمان چین و چروک صورت:

  • اول، کاهش حجم تزریق چربی.
  • دوم، لیزر اندولیفت.
  • سوم، هایفوتراپی.
  • چهارم، تزریق ژل یا فیلر.
  • پنجم، لیزر درمانی.
  • ششم، کربوکسی تراپی.
  • هفتم، بوتاکس.

بر اثر افزایش سن چند اتفاق مهم برای لایه های پوست رخ می دهد. پروتئین های کلاژن و الاستین پوست به مرور کاهش یافته و پوست دچار افتادگی می شود. به عبارتی دیگر در اثر گذشت زمان و بالا رفتن سن چربی زیر پوست کاهش می ‌یابد و صورت لاغر و افتاده خواهد شد. این کاهش حجم می ‌تواند سبب چروک شدن پوست و از بین رفتن نشاط آن شود.

دوم، کاهش حجم:

پوست صورت روی داربستی از استخوان، عضلات صورت و یک بالشتک چربی کشیده شده است. شکل و فرم صورت ما وابسته به مجموعه این چهار ارگان است. با افزایش سن :

  • اول، عضلات صورت کوچک می شود.
  • دوم، استخوان صورت کم کم تحلیل رفته و باعث می ‌شود تا برجستگی پیشانی، گونه ها، فک فوقانی و تحتانی و زوایای فکی کاهش یابد.
  • سوم، چربی زیر پوست تحلیل می رود .
  • چهارم، پوست هم نازک تر شده و هم استحکام و کشسانی خود را از دست می دهد.

مجموعه این تغییرات باعث شلی و افتادگی پوست شما می شود.

این تغییرات یک روزه اتفاق نمی ‌افتد. بلکه فرآیندی است که طی سالیان متمادی و به ترتیب ایجاد می‌ شود. هدف از جوان سازی پوست صورت متوقف کردن و معکوس کردن این فرایند است. اگرچه روش های نوین جوان سازی تا ۷۵ سالگی هم موثر است، ولی در صورتی که درمان های پیشگیری کننده  به موقع و به محض مشاهده علائم اولیه انجام شود، نتیجه بهتری خواهند داشت.

سوم، عمیق شدن و از بین رفتن کشسانی پوست:

بخش عمقی پوست شباهت زیادی به ساختار بتن مسلح دارد. رشته های کلاژن مانند میلگرد در هم تنیده شده و هیالورونیک اسید به منزله سیمان ماتریکس بین رشته های کلاژن را پر کردند. این ساختار باعث استحکام و سفتی پوست شده و رشته‌ های الاستین هم کشسانی و الاستیسیته پوست را تامین می کند.

از سن سی سالگی به بعد با پیشرفت فرآیند پیری پوست رشته‌ های الاستین و کلاژن هم دچار فرسودگی و آسیب می‌ شوند و به تدریج پوست خاصیت کشسانی و استحکام خود را از دست می دهد. ساختار پوست ضعیف شده و پوست خمیری می شود و ابتدا خطوط ریز و سپس چین و چروک های عمقی مشاهده می‌ شود. همچنین پوست خشک تر شده و شفافیت و یکنواختی سطح پوست از دست می دهد.

چهارم، بروز انواع ضایعات پوستی:

چهارمین علت پیری پوست بروز لکه ها و انواع خال ها و اختلالات رنگدانه ای در سطح پوست است. بسیاری از این خال ها و لکه ها با استفاده از لیزر یا جراحی در روش های نوین جوان سازی برداشته می شود.

فرایند پیری پوست در هر سه لایه پوست اتفاق می‌ افتد. تغییرات پیری پوست در هر لایه متفاوت است. این علائم به طور خلاصه به شرح زیر می باشد:

  • اول، تغییرات لایه زیر پوستی یا هیپودرم: این لایه بالشتکی از چربی و بافت نگهدارنده است که فوندانسیون پوست را تشکیل می دهد. علامت اصلی پیری پوست در این لایه شامل کاهش اندازه و تعداد سلول های ذخیره کننده چربی است که به کاهش حجم پوست، بروز چین و چروک های عمیق، گونه های توخالی و فرو رفته و نقص در فرایند التیام زخم می‌ انجامد.
  • دوم، تغییرات لایه بیرونی یا اپیدرم: این بخش از چندین لایه سلول تشکیل شده و یک لایه نازک چربی روی سطح آن را می پوشاند. در سنین بالا کاهش تولید چربی سطح پوست منجر به زخمی شدن و خشکی پوست می شود. اپیدرم به مرور نسبت به اشعه ماورای بنفش حساس تر شده، در ضمن توانایی ترمیم خودکار پوست و قدرت سیستم ایمنی آن کاهش می یابد. در نتیجه احتمال تکثیر سلول های خوش خیم یا بدخیم، بروز عفونت ها، ضایعات پوستی و انواع خال افزایش می یابد و زخم ها دیرتر التیام می یابند.
  • سوم، تغییرات لایه میانی یا درم: این لایه از رشته‌ های الاستین و کلاژن که در هم کلافه شدن و ماده ای به نام هیالورونیک اسید که مانند سیمان بین رشته های الاستین و کلاژن را پر کردند، تشکیل شده است. این ساختار بتن مانند به پوست استحکام و کشسانی می بخشد.

راه های جلوگیری از پیری پوست:

پیری پوست تحت تاثیر عوامل مختلفی ایجاد می شود که جلوگیری از بیشتر آن ها از قدرت عمل ما خارج است اما مواردی در سبک زندگی ما بر این امر موثر هستند که با اهمیت دادن به آن ها می توانیم شاهد تغییر چشم گیری در سلامت پوست خود باشیم.
در این بخش به بررسی اجمالی برخی از این موارد در روش های نوین جوان سازی می پردازیم.

۱. قرار گرفتن در معرض نور خورشید:

اشعه های آفتاب متاسفانه برای سلامت پوست ما به شدت مضر هستند و باعث پیری زودرس پوست می شوند. از این رو همواره توصیه می شود از کرم های ضدآفتاب استفاده شود. همچنین کرم ضدآفتاب خود را باید هر ۲ ساعت تمدید کنید تا تاثیر خود را داشته باشد.

۲. استفاده از کرم هاو لوسیون ها:

این نکته بسیار اهمیت دارد که به طور منظم از کرم ها و لوسیون های مناسب جنس پوست خود استفاده کنید. همواره مرطوب نگه داشتن پوست باعث می شود پوست کمتر ملتهب شده و ترک نخورد.

۳. استرس داشتن:

شاید به نظر نرسد اما داشتن سبک زندگی با آرامش و به دور از استرس ها تاثیر بسیار مثبتی روی سلامت پوست شما دارد. در زمان استرس بدن هورمون هایی ترشح می کند که روند طبیعی رشد سلول های پوستی و لاژن سازی را مختل می کند.

۴. داشتن خواب کافی:

سلول های پوستی نیز مانند بقیه بدن ما نیاز به زمانی استراحت دارند. داشتن خواب کافی و منظم از طرفی باعث ایجاد آرامش بیشتر و کم شدن استرس می شود. بدن ما در زمان خواب های شبانه می توتند خود را بازسازی کند به همین جهت داشتن خواب مناسب گودی و کبودی دور چشم را بهبود می بخشد.

۵. داشتن رژیم غذایی سالم:

استفاده روزانه از انواع منابع مغذی مختلف می تواند بسیار به ترمیم بافت های پوستی کمک کند. ویتامین ها، پروتئین ها و فیبر های موجود در مواد غذایی سالم به بدن در ساخت کلاژن نیز بسیار کمک می کنند.

جوانسازی و لایه برداری پوست چیست؟

آفتاب، اختلالات پوستی، افزایش سن و حتی وراثت، همگی می توانند در ایجاد ناهنجاری های پوستی در صورت و سایر نقاط بدن نقش داشته باشند. این موارد شامل بی نظمی های بافتی مانند چین و چروک و اسکار آکنه، تغییرات رنگدانه مانند کک و مک، لکه های خورشیدی یا رگ های خونی است. لایه برداری با لیزر، لایه برداری مکانیکی، لایه برداری شیمیایی و محصولات تزریقی می تواند خطوط و چین و چروک های کل صورت یا نواحی خاصی درصورت را مانند لب بالایی و اطراف چشم کاهش دهد.

چند نمونه از روش‌های نوین جوان‌سازی و لایه ‌برداری پوست

  • لیزر درمانی برای از بین بردن تغییر رنگ و سفت کردن و رفع افتادگی پوست
  •  لایه‌برداری‌های شیمیایی و اسیدی برای حذف لایه‌های آسیب‌ دیده خارجی پوست
  • فرکشنال، لیزر برای حذف لایه‌های بیرونی پوست خطوط صاف و چین و چروک
  • درم ابریژن و درمپلنینگ برای نرم کردن ناهنجاری‌های سطح پوست
  • میکرودرم ابریژن، میکرونیدلینگ، لایه‌برداری‌های اسیدی برای درمان جای زخم‌های خفیف و تغییر رنگ‌ پوست

موثرترین روش های نوین جوان‌سازی پوست :

درمان های پزشکی برای رفع مشکلات پوستی روز به روز پیچیده تر می شوند. روش‌های بی خطر زیادی برای مقابله با طیف گسترده‌ای از مشکلات پوستی وجود دارد . روش های پیشرفته و جدیدی برای جوان‌سازی پوست ابداع شده که زمان بهبودی بسیار کوتاه تری نسبت به لیفت صورت بصورت سنتی دارند و نتایجی بهتری میتوان از این روش های درمانی گرفت.

روش های نوین جوان‌سازی پوست:

جوانسازی و لایه برداری پوست به روش های مختلفی انجام می شود، از درمان های لیزری و نور گرفته تا لایه برداری های شیمیایی و تزریقی.

  • اول، لیفت و سفت سازی پوست با دستگاه اکسیلیس:

موثر ترین و پیشرفته ترین سیستم غیر تهاجمی حال حاضر دنیا جهت اصلاح لیفت اندام ها و قوی ترین سیستم در درمان شلی و افتادگی پوست بدن و لیفت صورت دستگاه اکسیلیس است. در این دستگاه از امواج RF , US همزمان استفاده شده که در هنگام برخورد با بافت هدف موجب تحریک کلاژن سازی می شود.

  • دوم، میکرونیدلینگ و رفع پیری:

تاکنون محبوب ترین درمان برای اسکار یا آکنه میکرونیدلینگ شناخته شده است. این درمان با ایجاد آسیب های ریز روی پوست موجب افزایش تولید کلاژن و الاستین می شود. می توان از کرم بی حس کننده موضعی برای کاهش درد و مواد درمانی مانند اسید هیالورونیک یا اسید اسکوربیک برای نفوذ عمیق تر استفاده کرد.

میکرونیدلینگ روشی است که با تحریک کلاژن سازی باعث ترمیم ساختار و عملکرد پوست آسیب دیده و تغییر یافته می شود. روش درمان به گونه ای است که تعدادی سوزن بسیار نازک، ظریف و استریل با عمق و سرعت تعیین شده توسط پزشک به طور همزمان وارد لایه دوم پوست می‌ شوند. در این زمان سیستم ایمنی بدن فعال شده و سبب افزایش انتشار فاکتورهای رشد و تولید رشته های کلاژن و الاستین و همچنین افزایش ضخامت لایه اول پوست می شود. رشته های الاستین و کلاژن در واقع رشته های پروتئینی هستند که وظیفه استحکام و حفظ خاصیت ارتجاعی پوست را به عهده داشته و عامل اصلی در جوان سازی پوست هستند‌.

  • سوم، کاربرد های لیزر فرکشنال:

لایه برداری پوست با لیزر یکی از بهترین راه ها برای مقابله با بسیاری از مشکلات شایع پوستی از جمله چین و چروک، لکه های ناشی از افزایش سن، لکه های خورشیدی، آکنه و موارد دیگر است. لیزر درمانی برای خطوط و چین و چروک های متوسط ​​و عمیق موثر است و می تواند رنگ، بافت و سفت شدن پوست را بهبود بخشد. در حالی که درمان های موثر فراوانی وجود دارد، دانستن اینکه کدام نوع لیزر بهتر است ممکن است سخت باشد.

لیزر فرکشنال یکی از روش های نوین جوان سازی پوست و تحریک ساختن رشته‌ های کلاژن می باشد که باعث افزایش سفتی و قوام پوست شده و چروک های ریز پوست را از بین می‌ برد. لیزر فرکشنال دو دسته اثر بر روی پوست دارد؛ اثرات عمقی و سطحی اثرات سطحی این لیزر مربوط به تجدید کردن سلول های اپیدرم است که موجب می‌ شود، پوست روشن تر شده و رنگ پوست یکنواخت تر شود و کک و مک های سطحی پوست نیز کمرنگ شوند یا از بین بروند.

منافذ پوست نیز بعد از لیزر فرکشنال بسته می شود. اثرات عمقی لیزر به تغییرات کلاژن های پوستی مربوط می‌ شود. این اثرات شامل رفع چین و چروک و سفت شدن پوست می باشد. قوام و فرم پوست نیز بعد از لیزر فرکشنال بهبود می ‌یابد، به دلیل اثری که لیزر فرکشنال در نوسازی کلاژن های پوستی دارد، انجام این لیزر در افرادی که هنوز چروک های پوستی و شلی پوست ندارند، باعث به تاخیر انداختن روند پیری پوست در آن ها می‌ شود.

  • اول، رفع خطوط دور دهان.
  • دوم، رفع اسکار های آکنه.
  • سوم، برطرف کردن کدورت پوست، منافذ، لکه ها به ویژه لکه های پیسی بازو گردن، قفسه سینه و پاها.
  • چهارم، جوان سازی واژن.
  • پنجم، رفع چروک های عمیق پوست رفع خطوط گردن.
  • چهارم، تزریق ژل یا فیلر:

در حدود 20 سال گذشته، فیلر یک گزینه درمانی بدون جراحی با پرکردن بافت نرم پوست برای مبارزه با اثرات پیری بر روی پوست صورت استفاده می شده است. از سه نوع مواد اولیه در تولید ژل ها استفاده می شود؛ کلاژن، هیالورونیک اسید که یک مواد بسیار ایمن و انعطاف پذیر برای درمان پیری صورت است و مواد حاصل شامل میکروسفرهای یک ماده سازگار دیگر مانند پلی متیل متاکریلات.

اثر تزریق فیلر موقتی است و تزریق باید برای ترمیم حجم لب هر 4 تا 6 ماه، برای خطوط بینی، فک، گونه ها و لب ها هر 12 ماه تکرار شود. ورزش، استعمال دخانیات، قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش، دمای محیط، لیزر بر مدت زمان و سرعت جذب فیلر تأثیر می گذارد و تزریق مجدد را ضروری کند.

کاربرد فیلرها در جوان سازی پوست:

  • اول، رفع خطوط نگرانی پیشانی.
  • دوم، رفع برخی اسکار های صورت.
  • سوم، رفع خطوط عمودی روی دهان.
  • چهارم، ایجاد زاویه فک.
  • پنجم، رفع اسکار های ناشی از سوختگی، آکنه یا زخم.
  • ششم، مرز های لب.
  • هفتم، حجیم کردن لب ها.
  • هشتم، خطوط ماریونت در گوشه های دهان.
  • نهم، خط اخم بین ابرو ها.
  • دهم، خطوط عمیق لبخند از کنار بینی تا گوشه های دهان.
  • یازدهم، رفع خطوط پنجه کلاغی در دو طرف چشم.
  • دوازدهم، رفع فرورفتگی گونه.
  • سیزدهم، اسکار های حاصل از آکنه یا جوش.

 

  • پنجم، تزریق بوتاکس و مکانیسم جوان سازی:

بوتاکس یکی از محبوب ترین درمان های ضد پیری موجود است. نسبتاً مقرون به صرفه است، خطرات کمی دارد و نیازی به ترمیم ندارد. بوتاکس یک نوع سم به نام بوتولینوم بوده که تزریق آن در زیر پوست سبب فلج شدن عضلات آن ناحیه و از بین بردن موقت چین و چروک های صورت، چروک چشم و گردن می شود. این چین و چروک ها در اثر حرکات تکراری مانند لبخند زدن، اخم کردن یا بالا بردن ابرو ایجاد می شود. این روش ظاهری جوان تر را برای مدتی ایجاد خواهد کرد و از تشکیل خطوط عمیق در آینده جلوگیری می کند.

کاربردهای بوتاکس در جوان سازی:

  • اول، درمان تعریق بیش از حد.
  • دوم، رفع چین و چروک های خطوط گردن، چانه و سینه.
  • سوم، رفع چین و چروک های صورت.
  • چهارم، اصلاح خطوط اخم پیشانی، لب، گردن و لبخند پنجه کلاغی.
  • پنجم، و غیره.

 

پیلینگ شیمیایی

لایه برداری شیمیایی برای درمان چین و چروک، اسکارهای سطحی، لکه های افزایش سن و تغییر رنگ استفاده می شود. محلول اسیدی برای حل کردن سلول های پوست و برداشتن لایه های بالایی اپیدرم استفاده می شود. نوع و قدرت محلول اسید تعیین می کند که چقدر عمیق نفوذ می کند و تأثیرات حاصل از آن را تعیین می کند.

از پیلینگ شیمیایی برای درمان اسکار یا آکنه استفاده می شود. پیلینگ لایه های بیرونی پوست را با سوختگی خفیف شیمیایی از بین می برد. در نتیجه، سطح پوست بازسازی شده و کلاژن سازی در لایه‌های بالایی پوست تقویت می‌شود.

 

تزریق بوتاکس و مکانیسم جوان سازی

انواع روش های نوین جوان سازی خانگی:

امروزه برخی از متخصصان پوست و پزشکان ابتدا برخی از داروهای خانگی سنتی را برای کمک به بیماران در جوان سازی پوست تجویز می کند. اگر درمان های خانگی جواب داد نیازی به استفاده از روش‌ های مدرن نیست. این راه می تواند، پوست شما را جوان کند. در این قسمت چند راه حل ساده اما مفید برای تمیز و زیبا نگه داشتن پوست ارائه می ‌دهیم. برای داشتن پوستی زیبا و جوان می توانید از برخی محصولات ارزان ‌قیمت استفاده کنید.

برخی از درمان های خانگی به شرح زیر می باشد:

  • اول، جوش‌ شیرین:جوش شیرین خواص بسیار زیادی دارد. جوش شیرین یکی از ترکیبات شناخته شده است که دارای خاصیت بالقوه جوان سازی پوست بوده و کربنات سدیم به عنوان عنصری که برای جلوگیری از چروک صورت استفاده می شود.
  • دوم، گلابی که آنتی اکسیدان طبیعی: گلاب آنتی ‌اکسیدان قوی بوده که سلول ‌های پوست را تقویت و باز سازی می کند و به مرور زمان چین و چروک صورت را از بین می برد. دو قاشق از گلاب را با آبلیمو مخلوط کرده، سپس به پوست خود بمالید و سپس بعد از ۱۰ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید‌.
  • سوم، سفیده تخم مرغ موثر برای جوان سازی و لیفت پوست: پروتئین توانایی سفت شدن و از بین بردن چین و چروک را دارد. با استفاده از سفیده تخم مرغ و منافذ پوست خیلی بزرگ نمی ‌شوند و چربی روی پوست باعث ایجاد جوش یا آکنه نمی‌ شود. بنابراین جوش ها سفید و گوشتی نمی شوند‌. با استفاده از قلمو، سفیده تخم مرغ را به صورت تان بمالید و منتظر بمانید تا خشک شود؛ سپس بعد از گذشت ۱۰ دقیقه با آب ولرم بشویید و با یک حوله تمیز صورت تان را خشک کنید.
  • چهارم، عصاره لیمو: لیمو دارای ویتامین سی می باشد و وجود ویتامین سی از پیری زودرس جلوگیری می کند. آبلیمو به طور کلی در هر خانه ای پیدا می شود و به عنوان یک درمان ایده آل برای جوان سازی و طراوت پوست استفاده می شود. آبلیمو همراه با طراوت پوست آکنه ها و لکه های صورت را از بین می برد. ابتدا لیمو را به دو قسمت به صورت عمودی برش زده و بین آن را عسل بمالید. سپس لیمو را به طور مداوم از بالا به پایین صورت تان بکشید، بعد از گذشت ۱۰ دقیقه صورت تان را با آب ولرم بشویید. تکرار مداوم این روند پس از دو الی سه هفته نتیجه بخش می باشد.
  • پنجم، استفاده از اسکراب بادام: بادام همیشه به عنوان محصولی ایده آل برای شادابی و طراوت پوست استفاده می شود. لایه برداری با اسکراب بادام سلول های مرده پوست را از بین برده و منافذ پوست را با رطوبت تامین می کند. بادام از پوست در برابر نور خورشید محافظت کرده و اجازه نمی ‌دهد. اشعه خورشید پوست را خشک کرده و پوست را قرمز کند. ابتدا سه قاشق غذاخوری خامه را با یک فنجان شکر مخلوط کرده و روغن زیتون و روغن بادام را به آن اضافه کنید. به مدت یک ربع روی صورت خود قرار دهید. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه صورت خود را با آب ولرم بشویید تا از ماسک که تهیه شده اثری باقی نماند.
  • یکی از موثر بخش ترین اسکراب برای جوان سازی پوست اسکراب بادام می باشد که توسط متخصصان پوست تجویز می شود.
  • ششم، روغن نارگیل بهبود بخش خشکی پوست: روغن نارگیل یکی از بهترین محصولات برای طراوت پوست بوده و استفاده از روغن نارگیل یک روش موثر برای از بین بردن خشکی پوست و مرطوب نگه داشتن منافذ پوست می باشد. استفاده از این روغن به همراه مرطوب کننده ها راهی جادویی برای جوان سازی پوست می باشد. ابتدا مقداری از برگ نارگیل را بخار پز کرده سپس روغن به دست آمده را به دستان خود بزنید و به صورت تان بمالید. به شکل دورانی با انگشت آغشته شده به روغن صورت تان را ماساژ دهید. روغن نارگیل یکی از بهترین درمان های خانگی برای پوست صورت بوده که بسیاری از آن ها اثرات مفیدی دارند. این روغن را به مدت ۲۰ دقیقه در روز انجام دهید، سپس پوست خود را بشویید.
  • هفتم، عصاره گوجه فرنگی برای جوان سازی پوست: برای استفاده از گوجه فرنگی به عنوان ماسک باید کمی مراقب باشید؛ زیرا استفاده نادرست از این محصول باعث تحریک یا التهاب پوست شده و بنابراین بهتر است، عصاره گوجه فرنگی به جای گوجه فرنگی استفاده کنید. برای رسیدن به نتیجه دلخواه کافی ست هر دو هفته یک بار به مدت ۱۵ دقیقه از عصاره گوجه فرنگی بر روی پوست صورت خود استفاده کنید.
  • هشتم، ژل آلوئه ورا: یکی از محصولاتی که در بیشتر کرم ها و مرطوب کننده استفاده می شود را به عنوان یک محصول شگفت انگیز برای جوان سازی پوست شناخته می شود، ژل آلوئه ورا می باشد. فقط کافیست، عصاره یا ژل آلوورا را به مدت چند ماه، هفته ای سه بار بر روی پوست صورت خود بمالید. ماسک آلوئه ورا را به مدت ۱۰ دقیقه روی پوست بگذارید و سپس آن را با آب گرم بشویید. این یکی از بهترین درمان های خانگی برای پوست صورت است.

جوان سازی پوست

بهترین زمان برای جوان سازی پوست:

جوان سازی پوست هیچ محدودیت سنی ندارد. متاسفانه این باور غلط وجود دارد که استفاده از روش های جوان سازی پوست فقط برای افرادی است که دچار مشکلات پوستی شده ‌اند، معمولاً از سن ۳۰ سالگی چین و چروک صورت عمیق می شود و از این سن پوست به تدریج فروکش می‌ کند. بهترین زمان جوان سازی پوست برای هر شخص متفاوت است. افرادی که بیشتر در معرض استرس، مصرف دخانیات یا مشروبات الکلی یا کمبود خواب هستند؛ مستعد آن بوده که هر چه زود تر روش های جوان سازی پوست را شروع کنند.

مزایای روش های نوین جوان سازی پوست:

جوان سازی پوست نه تنها جوانی را بازیابی می کند، بلکه پوست را نیز تمیز می کند. روش های جوان سازی پوست به از بین بردن جوش ها و آکنه ها کمک کرده و چنین علائمی بر روی پوست باقی نمی ‌گذارد. از مهم ترین مزایای جوانی مراقبت از پوست، بهبود کیفیت زندگی افراد جوان تر و زیباتر به نظر می رسند و باعث افزایش جذابیت افراد و روحیه دادن به آن ها می باشد.

از دیگر مزایا به عوامل زیر می توان اشاره کرد:

  • اول، از هزینه بسیار کمی برخوردار است.
  • دوم، روش های جوان سازی در خانه قابل دسترس می باشد.
  • سوم، پیش از آسیب های پوستی می توان از روش های جوان سازی استفاده کرد.
  • چهارم، بدون استفاده از پانسمان، تزریق، برش، خونریزی و درد است.
  • پنجم، بدون نیاز به دوره نقاهت یا ریکاوری است.
  • ششم، ماندگاری آن زیاد بوده.
  • هفتم، نتایج مطمئن ‌تر داشته و عوارضی ندارد.
  • هشتم، در مدت کوتاه به نتایج دلخواه می رسید.

موثرترین و بهترین روش برای کلاژن سازی پوست:

علاوه بر روش های جوان سازی استفاده از کرم‌ های موضعی حاوی کلاژن و همچنین تغذیه مناسب استفاده از ویتامین های e و c به‌ عنوان محرک تولید کلاژن برای جوان سازی و سلامت پوست موثر است. بیشتر روش های جوان سازی پوست صورت متکی به تحریک پوست با هدف تولید کلاژن بیشتر است.

کلاژن سازی پوست

چند روش کلاژن سازی پوست به شرح زیر است:

  • اول، تزریق چربی.
  • دوم، تزریق ژل.
  • سوم، هایفو تراپی.
  • چهارم، بوتاکس.
  • پنجم، مزوتراپی پوست.
  • ششم، میکرودرم.
  • هفتم، میکرونیدلینگ.
  • هشتم، کربوکسی تراپی.
  • نهم، لیفتینگ.

برای روش های نوین جوان سازی از چه زمانی اقدام کنیم؟

آسیب هایی که منجر به تخریب پوست یا ضایعات پوستی می شود، می تواند انگیزه ای برای اقدام شما برای روش های نوین جوان سازی باشد. این آسیب ها شامل:

  • اول، پیری.
  • دوم، دیر خوب شدن زخم ها.
  • سوم، لکه های تیره و روشن روی پوست.
  • چهارم، واکنش‌ های آلرژی و حساسیت پوستی.
  • پنجم، سوختگی اثرات زخم و بریدگی.
  • ششم، تخریب یا تغییرات بافت پوست.
  • هفتم، دانه های پوستی.
  • هشتم، عفونت پوستی.

میزان اثر گذاری روش های نوین جوان سازی پوست:

هر یک از روش های جوان سازی پوست در صورت مانند؛ میکرودرم، ابریژن، لیزر درمانی، لیفتینگ و غیره اثر و مدت زمان مشخصی دارد. مدت زمان تاثیر گذاری روش های جوان سازی پوست صورت به سن، میزان شلی پوست و البته مراقبت های فردی قبل و بعد از استفاده از روش ها بستگی دارد. به طور کلی روش های غیر تهاجمی و غیر جراحی می توانند ۱۵ تا ۳۰ درصد وضعیت پوست را بهبود بخشد. ولی دامنه روش ‌های جراحی ۷۰ تا ۸۰ درصد است. مدت زمان اثرات روش های جوان سازی پوست به روش استفاده شده بستگی دارد. به طور مثال ماندگاری روش تزریق ژل شش ماه تا یکسال است. ماندگاری روش بوتاکس سه تا شش ماه است. طول عمر دستگاه ویواس تقریباً سه تا پنج سال است.

درباره fatemehaz

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *